torsdag 10 juni 2010

Böcker
Har läst / hört på 3 böcker. Kan faktiskt rekommendera alla 3!

DÖDEN ÄR EN SCHLAGER av Ann-Christine Bärnsten

Deckare som är lättläst.
Handlar om schlagervärlden. 2 homosexuella artister blir mördade. Man misstänker en seriemördare. Ytterligare ett mord sker. Melodifestivalen i globen närmar sig o man befarar att ett nytt mord ska inträffa.

TUPPEN av Ingrid Noll
Deckare som är lättläst.
Rosemarie som är 52 år och nästan okysst drabbas av den stora kärleken. Hon blir helt besatt i honom o skyr inga medel för att få honom intresserad. Går så långt att hon tom blir beredd att döda...

NATTFÅK av Johan Theorin
Min absoluta favorit av dessa 3. Lite mystisk deckare med trevliga karaktärer.
Utspelas på Öland. Familjen Westin har flytt storstan o flyttat till landet, bor nära vattnet o en gammal fyr på Öland. En fruktansvärd händelse drabbar familjen o pappan lämnas ensam med de 2 barnen. Mystiska saker sker på nätterna.
Läs den!!!!!

6 kommentarer:

 1. Det är något med sommaren och deckare. Säkert så att det är lättare att lägga sig och sova ljusa sommarnätter fast man precis läst om lömska mördare som väntar i mörkret. På vintern är det så många mörka timmar, mystiska saker som kan ske överallt, när som helst, huuuh....

  SvaraRadera
 2. Ha, ha, man vet aldrig vad som kan inträffa...

  SvaraRadera
 3. Nattfåk är oxå en av mina favoriter.

  SvaraRadera
 4. MM: Även den förra boken Skumtimmen var bra!

  SvaraRadera
 5. Läste schlagerboken nyss och tyckte den var taffligt skriven, har Nattfåk som ligger och väntar och kommer på tur efter Hypnotisören som jag läser just nu. Ruggigt härligt bra!!!

  SvaraRadera
 6. Sara: Tror du kommer att gilla Nattfåk!

  SvaraRadera