tisdag 11 augusti 2009

Ny häst i morgon?


Imorgon ska det ske. Sandras tilltänkta häst ska besiktigas o exportröntgas. Väldigt nervöst. Tänk om den inte går igenom?
Vi ska ner till kliniken i Skåne kl 11. Med transporten på....
HÅLL TUMMARNA!

Disco har varit extra pillig idag. Han nopprar med mulen i allt han får tag i. Rev ner sin fina rosetttavla o drog ut en blå rosett o tuggade på den när jag vände ryggen till.. Nästa sekund hade han gnagt i sig ett grimskaft. När jag tittar på honom ser han sååå oskyldig ut. Han fick gå i tömmar idag. När Sandra kom ner tvärnitade han framför henne. "Har du äppen?" Han är som en liten valp. Men han är ett djur som gör en glad! Man kan inte låta bli att skratta åt honom. Så genomsnäll...

Tommy gör framsteg. Ligger fortfarande kvar på sjukhuset. Lite feber kvar. Men det blir bättre för var dag. Snart är han nog hemma igen. Får inte stödja på sitt ben på 6v.

9 kommentarer:

  1. Hej, har precis snubblat över din blogg och lagt in den i "bloglovin". Så nu kommer jag att följa er :). Är det hos Staffe ni skall besiktiga den nytilltänkta pållen??? Spännande. Håller tummarna!!

    /Marina

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tack, vad kul. Hoppas det hjälper! Den ska besiktigas i Ängelholm.
    Ha det gott.

    SvaraRadera
  3. Oj så nervöst :-O
    Håller tummarna att ni får med er pållen hem!

    SvaraRadera
  4. håller tummar!

    SvaraRadera
  5. Håller tummarna för att Tommys feber går ner och att hästens besiktning går igenom och att Disco får sina äpplen.

    SvaraRadera
  6. Tack alla! Nu åker vi ner med stor förväntan o med kaffekorgen packad. Ärlite nervös för hur Disco o Nicke kommer att reagera med ny kompis.

    SvaraRadera
  7. Hoppas de går bra:D

    SvaraRadera
  8. Jag håller tummarna, och tänker på Sandra!! Härligt att höra att Tommy är på bättringsvägen.Ha en härlig dag när ni "blir med häst"

    SvaraRadera