tisdag 17 november 2015

Oturen förföljer


En liten sol
Vår vinranka

I fre skulle DHL lämna av gummimattan till Discos box här o vi var hemma för att ta emot den. Han ska få en räfflad matta att ligga på (under halmen) för att han inte ska halka när han reser sig.
Jag trodde inte mina öron när Tommy sade att lastbilen åkte iväg utan att lämna den. Min telefon ringde men det bröts, troligen chauffören. Tommy sprang ut o vinkade men bara för att se när bilen åkte iväg så gruset sprutade...
Jag ringde chauff, DHL samt mattbutiken, men de kunde inget göra. Så himla leden. Allt går emot mig o min stackars häst känns det som...

Fick trösta mig med en underbar kväll med goda vänner. Vi var på Lorensbergsteatern o såg Galenskaparnas show " Spargrisarna kan rädda världen"
Det var en rolig show med massor av skratt, även om den inte riktigt nådde upp till den förra, men absolut värd att åka o titta på.

Bild från Lorenbergsteaterns sida

2 kommentarer:

 1. men vad konstigt:( Hur går det med muggen? Jag har ju samma problem med min och det blir bara sämre...Fick tips nu av veterinär som själv hade häst med väldigt mkt mugg hon hade kombinerat Salsyvase 2% för att mjuka upp krustor och sedan smörjt 2 ggr om dagen med en salva som heter Inotyol (receptfri på apoteket) Hon hade provat allt möjligt innan men detta hjälpte. Det hade även hjälpt en annan häst som hade mugg/rasp på precis HELA benet. Jag ska testa detta nu iaf...

  SvaraRadera
 2. Denna mugg är ju bara sååå jobbig! Massa hästar med mugg/rasp i år och det verkade komma under den torra perioden. Ingen lera alltså.
  Jag tycker att muggen blivit bättre. En del stora hårda skoner har lossat. Han får sin sista Hippotrim idag. Smörjer med olivolja + sulfapulver med bandage över till natten.
  Har också testat Inotyol men hjälpte ej tyvärr.
  Hade salicylsyrevasilin förra gången och det blev bra till viss del.
  Lycka till!

  SvaraRadera