onsdag 18 mars 2015

Plus och minus på klinikbesökVi har varit på Kliniken igen med Disco. 
Han stod fint i transporten båda vägar, skönt.
Började som vanligt med att gå/springa på rakt spår. Sedan i lina i skritt o trav på volten på mjukt/hårt underlag. Vet tyckte att det såg ganska ok ut. När jag sade att det känns som om han inte riktigt vill vila på vb när han sätter ner det i marken kunde hon hålla med mig. Så min känsla har inte varit fel.
Böjprov alla 4 ben + även högt på bak. Kan säga att det är ett herrans springande... Han visar aningen lite på båda fram, men det är inget hon bryr sig om. Hör o häpna, han var helt ren bak! Ingen hälta alls! Jättekul. I mitt stilla sinne undrade jag varför han hela tiden vill stå o vila på vb. Underligt.

Ultraljud. Inte lika positivt. Ingen förändring sedan sist. Inte så bra. TROTS all denna Biolight.... Senan verkar inte alls vilja läka.
Shockwave även denna gång. Underbara Disco står helt stilla o slipper sedering.
Skoning. Fortsatt ringsko fram. Fortsatt bred sko bak o fyllning med silikon.
Efter skoningen fick jag springa med honom igen. Nu var det helt ok på rakt spår. Alltid något.

Eftersom senan inte var ok får jag inte utöka ridningen, utan ska fortsätta som tidigare med skritt för hand, tömkörning skritt med lite trav på rakt spår, samt även ridning i skritt med lite trav på rakt spår. Jag hade verkligen hoppats att kunna få rida lite mer, så jag är nog lite besviken:(
Får se vad hon skriver när jag får hem alla papper.

 
 
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar