tisdag 7 maj 2013

Tankar efter tävlingen


Båda hästarna har fått vila i två dgr efter tävlingen. De behöver återhämtning för kropp o själ. Nu går de i hagen som permanentade tanter med krullig man... Vi får passa på att ta hand om alla smutsiga tävlingssaker som ska tvättas o putsas så länge. 
Som bonus får de  gå i sommarhagen på dagarna, underbart att mumsa grönt gräs:)

Om man ska utvärdera tävlingen, så gjorde Cobben stordåd efter allt han varit med om. Han är på mkt god väg att komma tillbaka där han var innan skadan. Ha behöver bli starkare, smidigare o få bättre ork. 
Vi är så glada att han fick en chans till i livet. Mycket pga alla duktiga personer vi hade till hjälp ex Mia med Biolight, hovslagaren med spcialbeslag o veterinären Anna Rudbäck som gjorde allt för att Cobben skulle bli bra. Men utan Sandras minutiösa omsorg hade det inte gått. Så att han nu kan starta tävling o visa att han är "fit for fight" är underbart!

Disco har blivit starkare i sin form. Detta var nog första tävlingen där jag kände att han orkade att jobba på i LA-form under hela programmet. I höstas dippade han ibland ner tex i volterna o ville gärna "traloppa" när jag krävde att han skulle jobba. Jag behöver träna mer på längningar, upptag o halter. I övrigt är jag nöjd! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar