söndag 17 mars 2013

Disco för Pernilla


Oj, oj, man är visst inte 20 längre. Borde fatta att det inte är speciellt lämpligt att vara ute o roa sig sent o sedan gå upp med tuppen för att träna.... Gårdagens oxfilé åkte hiss upp o ner när jag satt i traven... Är tacksam att det finns huvudvärkstabletter:) Ja, ja, man vill ju inte missa träningen!

Jag fick börja på volten i skritt med att hitta form o aktivitet. Lite lättare än förra gången. P påminde mig att att jag inte får klämma med skänkeln, han ska reagera på lätt tryck. Riktigt bra i h varv, i v varv fick jag ställa utåt samtidigt som jag flyttade undan bakdelen. Jag fick honom ganska bra på baken. Ur detta fick jag göra övergångar till trav. Gjorde även några ryggningar. Måste tänka på att han ska bjuda bakåt utan att ducka.
Hade en bra känsla i traven, främst i h varv. Ska tänka på att han skall vara eftergiven med manken upp.
Galopp fattade jag från skritt. Riktigt fina fattningar. Övergångar till skritt. P tyckte att galoppen var bra med luftiga språng. Kände dock att han inte riktigt gick ärligt fram, ville gärna självsamla sig.

Jag är nöjd med passet o ska träna vidare på att han ska svara på lätta hjälper, så att han blir ännu kvickare.  

Hörde en ny låt med Agnetha Fältskog, gillade den!
 

4 kommentarer:

 1. Va längesen man såg en film på er nu,skulle va kul att se hur ni har utvecklats sen sist:)Tur att oxfile´n stannade kvar i magen och inte landade i manen,haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns inte som om det har hänt så mkt... Nu för tiden åker jag alltid ensam o tränar, men får väl be Janne filma lite nån dag:)

   Radera
 2. Ja det tycker jag att du ska :)Är övertygad om att det har hänt mer än du tror!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland känns det som ingenting händer, men om man ser över tid så gör det väl det:)

   Radera