torsdag 26 maj 2011

Ny muskel

Å, jag har hittat en ny härlig muskel! Nä, inte en manlig biceps eller så, utan en härlig lårmuskel på Disco. Har inte märkt att den kommit fram så tydligt. Faktiskt större än vad Karimbas lår var på hennes tid. Men hon hade en smal muskel längre bak som var väldigt tydlig. Där har Disco ingen... Blev iaf glad av att lille gossen har musklat sig i vår. Då har ju träningen gett lite resultat.

Annars har det gått lite upp o ner med träningen. Uteritter o arbete på lina fungerar till 100%, men dressyrträningen går sämre. Han går inte alltid fram ordentligt. Han är lydig o mjuk, men inte tillräckligt framme. Vissa dagar är det ok, andra är han seg. Då är det svårt att få nåt vettigt gjort. Men idag red jag ett pass på ridbanan o han kändes riktigt fin. Traven gick att reglera fram o tillbaka o det kändes att han jobbade på bra. I morgon blir det lite hopp i lina som omväxling.


Anonyma citat:

Vår herre har skapat nötterna, men han har inte knäckt dem.

4 kommentarer:

 1. Vet hur det är, trist med sega hästar, speciellt när man inte riktigt vet från dag till dag. Värre är det nu på sommaren... Min är SUPERSEG och går inte fram alls just nu...

  SvaraRadera
 2. Anna: Ibland önskar man verkligen mer energi... Vissa gånger finns det energi så det räcker o blir över. Kanske gör det gott med lite grönt sommargräs.

  SvaraRadera
 3. Härligt med nya muskler. Jag har också en häst som numera är seg. Min teori är det gröna gräset som spökar lite innan de vänjer sig. Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Anna: Har för mig att det har varit lika dant vid denna tiden även andra år, så vi får hoppas det blir bättre.

  SvaraRadera