söndag 30 oktober 2011

Hagmans Konditori med Galenskaparna


Lördag kväll var vi på Lorensbergsteatern o såg Hagmans konditori med Galenskaparna. (en revyretro med kaffesmak). Innan föreställningen åt vi en härlig buffé med bla hummersoppa, räkor, bröd, lax, sallader, kyckling, lamm mm. Soppan var gudomlig..

Vilken härlig show!! Oj, vad de svängde. Galenskaparna sjunger ju superbra o har en härlig orkester i bakgrunden + lite bas, gitarr, trummor o piano på scenen i rocknumren. Många duktiga sångare o dansare ska vi heller inte glömma. Allt detta gjorde showen till en oförglömlig kväll. Att sitta still på sin plats var inte lätt, man skulle vilja vara med o dansa o sjunga! Klappade händer gjorde vi så att det sved...

Handlingen utspelade sig i ett kafé, där 4 tidigare ungdomskamrater möttes av en slump. De börjar prata minnen o vi förflyttas bakåt i tiden till 50-60 talet. Man får många skratt o får höra massor av härlig musik.
Pernilla Emme spelar fru Hagman o senare hennes dotter. Hon sjunger underbart.

Denna föreställningen har gått för fulla hus under en lång tid, men fortfarande var det slutsålt. De flesta i publiken var i mogen ålder o det passar nog kanske bäst.
Om ni får möjlighet, gå o se den!!!

Litet klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=bWH9Bp4jKFA

2 kommentarer: