onsdag 13 oktober 2010

Två knutar upplösta
Tränat för Janne. Jag o Disco har kommit "ur fas" o ingenting har funkat de sista dagarna. Han har inte gått fram eller gått o backat av bitvis, sen har det blivit rusning emellanåt. En konstig känsla när inget stämmer som det brukar göra.

Disco började tveksamt o jag fick driva. Drev jag för mycket tjurade han o det blev ett par bakutsparkar. I galoppen ville han inte svara fram-tillbaka. Janne tyckte ändå att det såg ganska ok ut. Han tror att Disco nu sätter sig lite mer på rumpan, så att allt helt plötsligt blir allt jobbigare för honom, det är därför han protesterar. Låter rimligt.
Gjorde några skänkelvikningar, bakdelsvändningar, öppnor o längningar. Jobbade i galoppen på något mindre volt. Jag fick verkligen jobba o successivt blev han bättre o bättre. Tränade lite enkla byten som gick kanon. Tillslut kändes Disco helt fantastisk! Janne är otrolig på att lösa upp knutar. Denna gången fick han lösa upp både min o Discos, jag är supernöjd med passet!!!!!!

8 kommentarer:

 1. Så härligt :)Kanske gör pälsfällning/sättning att det känns lite extra motigt för dem ockå...

  SvaraRadera
 2. Cissi: Det har du rätt i. Disco fäller väldigt nu.

  SvaraRadera
 3. Ja pälssättningen är nog inte alltid så rolig för våra 4-benta vänner!Tur att du har janne som kan hjälpa er igenom när det blir lite motigt.

  SvaraRadera
 4. Magic: Ja, det skulle inte funka annars!

  SvaraRadera
 5. O vad skönt:)
  //Sofie

  SvaraRadera
 6. Sofie: Ja skönt när det funkar igen!

  SvaraRadera
 7. Vad bra med en tränare som det funkar med!!

  SvaraRadera
 8. Nolita: Jag har turen att ha 2 tränare som funkar bra både med mig o Disco, men oftast är det Janne jag tränar för.

  SvaraRadera