söndag 26 september 2010

Rapport från CobbenCobben mår bra i sitt nya hem. Han tar saker o ting med ro. Dessutom är det kul att ha en sån häst som är en sån charmkille...
Äntligen kan Sandra ha honom hos sig utan att behöva flänga hem på helgerna. Hon har varit på picknick med honom o promenerar långa sträckor varje dag. Hon beskriver det så här:

"Vidarebefodrar bilder på Cobben som vi tog idag på våran picknick.. han var helt otroligt duktig med lite mer miljöträning än vad jag kanske tänkt mig med flertalet traktorer och andra jordbruksmaskiner, tunnlar, får, getter, shettisar... vilken superhäst jag har, han är helt fantastisk!"

Disco fick lite mugg i de vita benen, inte så farligt, men jag var rädd att det skulle bli värre. Jag gjorde som jag brukade, smörjde in ordentligt med Börjes universalcream o vips var det borta. Det brukar funka.

Anonyma citat:
Den som ingenting har att göra är alltid upptagen.

6 kommentarer:

 1. Skönt för Sandra att ha sin kille hos sig!
  Fin rapport, allt verkar toppen ju (om det inte var för att det kanske ekar lite tomt i gamla stallet, förstås).

  SvaraRadera
 2. Uba: Visst saknar jag både Cobben o Sandra, men det uppvägs av att allt funkar så bra där uppe. Hovarna blir bättre o bättre, Sandra har så smått börjat att rida lite o Cobben trivs fint i sitt nya stall.

  SvaraRadera
 3. Mysigt att kunna va på pickninck med hästen,och va roligt att höra att han är på bättringsvägen!Den där universalkrämen kanske jag borde köpa och testa på Sudden så att hans mugg försvinner..!

  SvaraRadera
 4. Magic: Testa krämen så får vi hoppas att det hjälper på din häst med. Jag tar på ordentligt.

  SvaraRadera
 5. Så fint han verkar ha det Cobben. Skönt att han är bättre oxå!

  SvaraRadera
 6. Anna: Håller med, blir nästan avundsjuk med ridhus, skrittmaskin osv...

  SvaraRadera