söndag 27 juni 2010

Träning, Cobben ej helt ok.


Idag skulle jag för första gången rida Cobben på träning. Sandra jobbade o tyckte det vore bra om Cobben fick jobba. Tränaren är ju lite skadad (av Disco) så han avstod att rida. Skulle bli jättekul att få träna med båda!


Nu blev det ju inte riktigt så. Cobben var oren i traven! TRÅKIGT!!! Jag hoppade genast av o kände på hf som han haltade på. Ingen svullen sena, ingen värme, ingen puls, ingen varm hov, inget sår, inget i hoven, ingen reaktion när jag klämde. (???)

Det enda jag skulle kunna tänka är att det var väldigt mkt kläggar o bromsar som irriterade dem i hagen igår trots flugtäcken. Kanske har de sprungit. Såg också älgspår i skogen, så man vet inte. Eller kanske en hovböld på gång???

HOPPAS, HOPPAS det ger med sig. Det är ju nu på sommaren Sandra har chans att träna ordentligt!


Disco fick iaf jobba på som vanligt. Han kändes fin hela passet fram till att jag skulle samla lite i v galopp. Då började han hoppa på stället o bocka, trodde han skulle byta... Hade önskat att det inte fanns galoppombyten i dressyrtävlingar... MEN, bytena får ta sin tid. Vi kommer inte att hasta fram, det är ingen brådska med dem.


Det som just nu är stötestenen är längningar i trav o skänkelvikningarna. Både jag o Disco måste lära oss ökningar. Janne skrattade (grrrr) åt mig idag då jag satt o skumpade, trots att inte Disco tog i speciellt...

Vi får nog lägga fokus på detta ett tag om jag ska ha möjlighet att starta LA:3 och LA:4 i framtiden. Nu har jag backat bandet o väntar med de klasserna så länge!

4 kommentarer:

 1. Tråkigt för Sandra om Cobben är halt nu när hon kan träna:( Hoppas de inte ä så faligt! Men va har Disco gjort me Janne då ? Vi måste vara rädda om honom.

  SvaraRadera
 2. Cobben var lite bättre idag, men inte helt ren. Undrar vad han gjort. Disco bockar så Janne sträcker sig...

  SvaraRadera
 3. Hoppas han kryar på sig snabbt Cobben ... ja, tränare oxå förståss =)

  SvaraRadera
 4. Tack, ja vi har hittat en spricka i kronranden, fast på andra frambenet(?)

  SvaraRadera