måndag 3 maj 2010

Träning med Disco på Hoga (film)


Disco tränade också på Hoga igår för. Han har varit lite "off" o avvaktande det sista. Har också blivit mycket bakutsparkar o småhopp bak. Tror att detta beror på våra små bytesförsök. Vi har ställt till det i hans stackars huvud! Han vet varken ut eller in stackarn... Blir ju så ibland när man börjar med lite bytesförsök.
Vi koncentrerade oss på att han skulle arbeta på framåt utan att tänka på annat. Blev bättre o bättre ju längre jag red.

Disco hoppade dagen innan o han är duktig på det. Men även här var han lite avvaktande o det blev lite "skolor över marken". Men cavalettin gick väldigt fint o han seglade över, jättebra. Blev en del fina språng över de små hindren också.


4 kommentarer:

  1. Kul att hoppa lite med dom också! Ni som ligger (minst) ett år före och börjat fundera lite på byten, hur "säker" är Disco / Cobben i den förvända galoppen?

    SvaraRadera
  2. Cissi: Disco är säker o skulle ALDRIG byta av sig själv. Inte heller byter han själv i hagen osv. Cobben har bra balans men orkar inte lika mkt. Han har inget emot att byta för att det ska bli lite bekvämare för honom = behändigt o bra.

    SvaraRadera
  3. Inte så konstigt att han är förvirrad nu. Det kommer blir bra så fort han fattat grejen!

    SvaraRadera